Stella Maye


Ik heb Lynda leren kennen, tijdens een Bloggers meet-up in de Amsterdam RAI, als een enthousiaste, spontane vrouw. Kort daarna ontstond via Social Media het plan een online magazine te beginnen en zonder elkaar in real life gesproken te hebben, is er een samenwerking ontstaan die ik als zeer positief ervaar. Vanwege haar leuke persoonlijkheid creëert ze een sfeer tussen haar en haar 'volgers' welke gebaseerd is op sympathie en gunnen. Daarnaast heeft ze een neus voor noviteiten en veel gevoel voor humor, waarbij ze te allen tijde rekening houdt met anderen ( Instaswap ca.800 deelnemers en meer dan 50 sponsors) en actualiteiten (MH17 – Instagram ruim 800 deelnemers).

Mignon, Bedhuisje.nl


Voor onze website Bedhuisje.nl heeft Lynda de Engelse vertaling verzorgd. Ik kende Lynda al via social media en nadat ik een oproepje op Facebook had geplaatst dat ik iemand zocht voor de vertaling werd er door meerderen volop gereageerd. Waaronder Lynda en gevoelsmatig werd de keuze snel gemaakt. Ik kende haar manier van schrijven al en ik vond het zelf heel belangrijk dat de tekst voor ons merk niet al te zakelijk geschreven werd. De slogan is immers Fun, Sleep and Play. Ik denk dat Lynda zich feilloos kan verplaatsen in haar klant, ze denkt daarnaast ook nog eens fijn mee! Lynda is voor ons aan de slag gegaan en nog dezelfde week had ik de vertalingen op de mail. De teksten lezen lekker weg en dat vind ik erg belangrijk! Zodra er weer een vertaling nodig is weet ik haar te vinden!
Bedhuisje

Referentie DIO


Eind 2015 hebben wij het besluit genomen een switch te maken met onze drogisterij. Van lokale drogisterij naar regionale speciaalzaak als Natuurdrogist. Lynda was al een trouwe klant maar werd na onze heropening onze blogster. En we zijn maar wát blij met haar! Als je een winkel runt met z’n tweeën, kom je ogen en oren tekort wat nieuwe trends betreft. Zij weet ze als geen ander bij ons onder de aandacht te brengen. Is een ideale partner om mee te brainstormen en heeft veel humor en oog voor mens en detail. Of het nu om de wekelijkse blog gaat of het maken van een etalage. Ze deinst er niet voor terug. Lynda, zij hoort gewoon bij ons team! Tim & Vera
Vera